1. april 2022 - 10:50

App linkNu på Google Play

Flotte lastbiler søges til nyt DR-program

Flotte lastbiler søges til nyt DR-program

1. april 2022 - 10:50

En ny programserie med titlen ”Min Sang til Danmark” løber over tv-skærmen på DR1 til efteråret. I programmet skal 15 danske musikere hver skrive en ny ”danmarkssang” til danskerne.

 

I et af programmerne er musikeren Malte Ebert (tidligere kendt som Gulddreng) – og han er vild med lastbiler! Han har derfor skrevet en sang om at være på farten og på vej hen til nogle, man holder af.

 

Musikvideoen til Malte Eberts lastbil-sang skal optages om aftenen tirsdag 26. april på Exxit59 i Vejle – og til det formål søger DR derfor 9-10 ”flotte, pimpede og seje lastbiler” til at være med til optagelserne. Det er trækkere, der er brug for – altså uden trailere.

De flotte lastbiler skal bruges som afslutningen på musikvideoen, der skal foregå i solnedgangen, hvor Malte Ebert ankommer i en af Henrik Guldagers lastbiler og synger slutningen på sin sang i en rundkreds af flotte lastbiler – oplyst af forlygternes skær.

 

Der bliver med andre ord næppe et øje tørt på Exxit59 den aften, og interesserede chauffører og vognmænd kan kontakte produktionsleder Helene Juncher Jensen på email-adressen hlje@dr.dk.

 

Optagelserne er planlagt til tirsdag 26. april fra kl. 19.30 og frem til ca. 23.30. Der vil være forplejning og snacks til alle igennem hele aftenen.

OPDATERING 4. APRIL:

DR takker for de utroligt mange henvendelser - og oplyser, at de nu har rigeligt med lastbiler at arbejde videre med.

Læst i alt:

6110 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke