10. marts 2021 - 15:38

App linkNu på Google Play

Ford Trucks indtager Belgien

Ford Trucks indtager Belgien

10. marts 2021 - 15:38

Rasmus Haargaard

Ford Trucks fortsætter marchen ind i Vesteuropa med indgåelsen af et nyt samarbejde med den belgiske salgsforhandler Herman Noyens Trucks NV.

 

Dermed indleder Ford en ny fase med at etablere salgsnetværk i Vesteuropa, efter Spanien, Portugal og Italien senest kom på forhandlerkortet i 2019.

 

Ekspansionen ind i Vesteuropa er blevet lettere forsinket efter udbruddet af corona-pandemien – men ambitionen er fortsat at etablere salgsnetværk i hele Europa. Servicenetværket er i forvejen på plads.

 

- Vi tror på, at vores strategi vil bringe os succes på det belgiske marked, som er et nøglemarked for vores vækstplaner i Vesteuropa. Vi stræber efter at opnå mindst 5% markedsandel i landet, og vi er meget glade for, at Herman Noyens Trucks NV skal introducere vores lastbiler for første gang i Belgien, udtaler Ford Trucks’ Vice President, Serhan Turfan.

Ford Trucks’ topmodel er Ford F-Max, som blev kåret til International Truck of the Year 2019. F-Max er indtil videre lanceret som 4x2 trækker, og derudover har Ford Trucks også et modelprogram af forskellige trækkere og chassisbiler til anlægskørsel og distribution over 16 ton.

 

Ford Trucks er en division af den tyrkiske bilkoncern Ford Otosan, som er et joint venture mellem Ford Motor Company og den tyrkisk koncern Koc Holding. Ford Trucks’ produktion og udvikling af lastbiler har base i og omkring Istanbul, Tyrkiet.

 

I Danmark er TIP Trailer Services autoriseret servicepartner med fem danske lokationer til at servicere og reparere lastbiler fra Ford Trucks.

Læst i alt:

3743 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger