10. december 2019 - 15:14

App linkNu på Google Play

Forlev Vognmandsforretning opkøbt

Forlev Vognmandsforretning opkøbt

10. december 2019 - 15:14

Onsdag d. 4. december 2019 underskrev Peter Andersen købsaftalen på familievirksomheden Forlev Vognmandsforretning A/S.

 

Opkøbet af vognmandsforretningen kommer dog ikke til at betyde de helt store ændringer.

 

Driften og kørslen vil stadig ledes og drives af Kasper Sunesen dog nu med en hjælpende hånd fra de nye ejere.

 

Med virkningen fra d. 01/01-2020 har Uglehøj Holding således overtaget alle aktiver i Forlev Vognmandsforretning A/S, og Forlev Vognmandsforretning A/S vil fortsat være at finde på adressen, Norgesvej 8 4200 Slagelse.

 

Adm. direktør Peter Vilhelm Andersen forklarer om købet:


»Vi ser store muligheder for at udvikle Forlev Vognmandsforretnings A/S' aktiviteter yderligere. Det er en forretning med gode værdier, et godt og anerkendt navn på Vestsjælland, som jeg tror på, mine søskende og jeg sammen med alle vores medarbejdere kan være med til at udvikle og skabe en god sund forretning.«

»Det har været meget vigtigt for mig at møde alle de ansatte så hurtigt som muligt efter opkøbet, da ingen skulle frygte for at miste deres job. Alle får lov at beholde deres arbejde og de kommer forhåbentlig ikke til at mærke så store ændringer i deres dagligdag. De skal selvfølgelig fortsætte med at yde den gode service, når de kommer ud til kunderne med et højt smil, som vi ved, de plejer,« udtaler Peter Andersen.

 


Fakta om Forlev Vognmandsforretning
Forlev Vognmandsforretning A/S blev grundlagt i 1925 af Hans Christian Olsen, Inger Sidney Olsens farfar.
Vognmandsforretningen tilbyder næsten al form for transport, men i dag består den primære kørsel af entreprenørkørsel, kran-/grab-kørsel, containerkørsel samt indsamling af erhvervsaffald. Vognparken består af 13 lastbiler og 11 medarbejdere.


Fakta om Uglehøj Holding
Uglehøj Holding blev etableret i 2004 af Hans Vilhelm Andersen, der på daværende tidspunkt også var ejer og direktør for Frede Andersen & Søn. I 2009 overtager Hans´ 4 børn, Kim, Lars, Berit og Peter. I 2013 køber de 4firesøskende deres far ud og overtager driften samt ejerskabet af Uglehøj holding, Frede Andersen & Søn samt Fladså grusgrav & Fyldplads. Sidenhen er koncernen vokset fra ca. 20 lastbiler til en vognpark bestående af ca. 80 lastbiler med en stab på over 120 medarbejdere.

Opkøbet af Forlev Vognmandsforretning betyder dog ikke, at FAS-vognparken bliver øget, da de to selskaber ikke kommer til at have noget med hinanden at gøre, udover at direktionen og ejerkredsen vil være den samme.

Læst i alt:

2812 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke