16. marts 2022 - 14:19

App linkNu på Google Play

Forsøg på tyveri fra lastbil – to mænd stak af på løbehjul

Forsøg på tyveri fra lastbil – to mænd stak af på løbehjul

16. marts 2022 - 14:19

Klokken 00.05 natten til tirsdag anmeldte en opmærksom kvinde, at en mand stod tæt på en lastbil - parkeret på Spættevej i Store-Merløse ved Holbæk - hvis bruger hun kendte. Da hun nærmede sig manden for at undersøge, hvad han lavede på stedet, løb manden fra stedet og fik under flugten følgeskab af endnu en mand. De løb begge fra stedet gennem en have og videre ud til en sti, hvor de forsvandt væk på nogle løbehjul.

 

Mændene er begge cirka 180 cm høje, tætte af bygning, de var iført mørkt tøj og bar sorte skaterhjelme. Den ene havde lidt skæg, og ifølge anmelderen talte de to mænd ikke dansk sammen.

Politiet ledte forgæves efter de to mistænkte, men fik klarlagt, at de måske kunne mistænktes for at have været inde i lastbilen, hvis handskerum var blevet gennemrodet. Der var tilsyneladende ikke stjålet noget fra lastbilen, som ikke havde nogen skader efter opbrydning. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd på flugt i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Læst i alt:

1920 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger