15. december 2021 - 08:33

App linkNu på Google Play

Forulykket chauffør slog alarm

Forulykket chauffør slog alarm

15. december 2021 - 08:33

Kl. 12.49 tirsdag slog en 37-årig mand fra Albertslund alarm, efter at han i en lastbil var forulykket i en højresvingskurve på Lillesøvej ved Hvedevej i Kalundborg, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

 

Ambulancepersonale og politiet kørte til uheldsstedet, hvor politiet kunne konstatere, at ingen øvrige trafikanter var involveret i uheldet.

 

Chaufføren var efter uheldet selv kravlet ud og havde slået alarm efterfølgende. Han blev i den tilkaldte ambulance kørt til skadestuen i Holbæk, hvor han blev indlagt til observation for lettere kvæstelser.


Inden uheldet var den 37-årige kørt ad Lillesøvej mod nord, men havde i højresvingskurven mistet kontrollen over lastbilen, som med førerkabinen og sin venstre side ramte ind i et vejtræ i den skrånende vejrabat. Politiet optog rapport om uheldet på grund af den mulige personskade hos chaufføren som følge af uheldet.

Læst i alt:

1615 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger