3. januar 2020 - 10:37

App linkNu på Google Play

Fuldt fokus på kvinderne bag rattet

Fuldt fokus på kvinderne bag rattet

3. januar 2020 - 10:37

De første 50 kvinder har tilmeldt sig til en spændende netværksdag for kvinder i vejgodstransportbranchen, der finder sted lørdag den 18. januar 2020 på Kellers Park i Børkop. Tilmelding til netværksdagen skal ske senest fredag den 10. januar 2020. Bag netværksdagen står ITD.

 

ITD’s netværksdag er målrettet kvindelige chauffører, chaufførelever og andre kvinder i vejgodstransportbranchen, og målet med netværksdagen er at vise deltagerne, at de har kvindelige kollegaer i erhvervet.

 

ITD håber, at dagen kan være med til at opbygge et stærkere sammenhold for branchens kvinder.

 

»I ITD vil vi gerne opnå, at der bliver sat positivt fokus på at arbejde som kvinde i vores branche. Og det gør vi blandt andet ved at målrette et arrangement til kvinder og at sætte fokus på de gode kvindelige rollemodeller og skabe et værdifuldt netværk. Det er noget, som kvinderne i branchen selv efterlyser for at styrke fællesskabet og dermed gøre faget endnu mere attraktivt, også for kvinderne, og dermed øge arbejdsudbuddet,« siger Trine S. Plesner, der er chef for ITD Arbejdsmarked.

 

 Hun opfordrer alle – både kvinder og mænd – til at dele invitationen med relevante medarbejdere i virksomhederne, så de kender til netværksdagen og måske også får lyst til at deltage.

 

Arrangementet er gratis for alle deltagere.

 

Netværksdagens indhold:

”På toppen i en mandeverden – hvordan tackler man det som kvinde?”

Le Mans-racerkører Christina Nielsen fortæller om sin karriere og sine erfaringer

 

”Sund bag rattet” – sundhedsekspert, iværksætter og foredragsholder Michelle Kristensen giver gode råd om kost, sundhed og træning – og der bliver tid til lidt workout

 

”Ny teknologi og forebyggelse af ulykker” – AMU-Fyn viser, hvordan virtual reality-spil kan være med til at forhindre højresvingsulykker – og der bliver mulighed for selv at prøve det af med VR-briller

 

Under overskriften ”Arbejdstøj – er det kun til mænd?” vil Comtec Int. A/S, der er totalleverandør af blandt andet arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj, præsentere forskellige mærkers løsninger til bekvem arbejdsbeklædning til kvinder. Det bliver i form af en catwalk og en udstilling af tøj og sko

Standupkomikeren Ane Høgsberg slutter netværksdagen af

 

 

DR-radiovært Kathrine Abrahamsen vil guide deltagerne gennem dagen, og der bliver god tid til undervejs at netværke og snakke med andre kvindelige kollegaer.

 

 

Der bydes på frokostbuffet og eftermiddagskaffe, og der vil være forfriskninger i løbet af dagen.

 

Alle deltagere får en goodiebag med overraskelser med hjem.

 

 

Fakta om netværksdagen:

 

Sted: Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop

 

Tidspunkt: Lørdag 18. januar 2020, klokken 9-16

 

 

Pris: Det er gratis at deltage – men der opkræves et no-show-gebyr på 500 kroner, hvis man bliver forhindret og ikke har afmeldt sig inden dagen.

 

Tilmelding her  - senest fredag den 10. januar 2020.

Læst i alt:

6165 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger