5. juni 2019 - 11:45

App linkNu på Google Play

FV-2019: ITD håber på grønne politiske kræfter

FV-2019: ITD håber på grønne politiske kræfter

5. juni 2019 - 11:45

ITD opfordrer til, at alle tager partiernes og politikernes visioner og planer for vejgodstransportens rammevilkår grundigt med i overvejelserne, når de afgiver deres stemme til folketingsvalget i dag, onsdag 5. juni.

 

»Der er utroligt meget på spil for vejgodstransporten ved dagens valg. I de kommende år må og skal der for eksempel findes bæredygtige løsninger på den massive trængsel på vejene og manglen på rastepladser. Vi har som erhverv hårdt brug for politikere, der prioriterer investeringer i veje, og som vil skabe gode ramme- og arbejdsvilkår for vognmænd og chauffører, herunder nok rastepladskapacitet. Den kommende regering skal forhandle en ny tiårig infrastrukturaftale på plads. Her er det vigtigt med stærke partier, der har forståelse for vejgodstransportens vilkår, og som vil arbejde aktivt for optimale vilkår for vækst og udvikling i dansk vejgodstransport,« siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

ITD peger også på behovet for en stærk fremtidig rolle til de partier og politikere, der vil sætte den grønne omstilling af den tunge vejgodstransport øverst på dagsordenen i en ny regering.

 

»Den tunge vejgodstransport har brug for politikere, der hurtigst muligt kan og vil udvikle en klar og langsigtet strategi for den grønne omstilling af de tunge transporter i Danmark. I erhvervet vil vi rigtig gerne være med til at finde løsninger, der kan reducere udledningen af drivhusgasser fra lastbilerne, men vi har brug for politikere, der kan være med til at speede processen op. Det bør være en topprioritet for den kommende regering, og det vil vi vedholdende presse på for at det bliver. Vi håber, at valgresultatet vil sikre stærke grønne politiske kræfter for vejgodstransporten,« slutter Carina Christensen.

Læst i alt:

376 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger