30. januar 2020 - 01:41

App linkNu på Google Play

Girteka indgår stor digital aftale

Girteka indgår stor digital aftale

30. januar 2020 - 01:41

Software-leverandøren SAP og det litauiske transportfirma Girteka Logistics har indgået et nyt partnerskab om at implementere et komplet end-to-end transporthåndteringssystem.

 

SAPs løsninger skal skabe en fuld digital ramme for Girteka Logistics og vil omfatte alle 18.000 medarbejdere på tværs af alle forretningsområder i Europa og SNG. Dette inkluderer bl.a. løsninger for finans, prissætning, kontrakter, ordrehåndtering, underentrepriser, planlægning, lageradministration, forsendelsesplanlægning, kundeservice og support.

 

»Vores kunder ønsker at maksimere afkastet af deres investeringer i transportydelser ved at gå sammen med større og mere avancerede logistikudbydere. Girteka Logistics trapper nu op for at imødekomme den voksende efterspørgsel på høj gennemsigtighed og effektivitet indenfor transporten af store mængder varer til konkurrencedygtige priser. Samtidig vil vi gerne støtte vores kunder i deres bestræbelser på at levere en fremragende oplevelse til deres slutkunder,« siger Edvardas Liachovičius, der er CEO for Girteka Logistics.

Girteka Logistics er vokset fra 600 lastbiler i 2010 til mere end 7.400 lastbiler og 7.800 trailers, der opererer i Europa, Skandinavien og SNG.

Læst i alt:

1523 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger