4. maj 2021 - 15:44

App linkNu på Google Play

Glæde i Herning: Grønt lys til messeaktivitet

Glæde i Herning: Grønt lys til messeaktivitet

Transport og Persontransport gennemføres i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021. Foto fra Transport 2019: MCH/Tony Brøchner

4. maj 2021 - 15:44

Folketingets partier nåede i nat til enighed om en yderligere genåbning af samfundet, der betyder, at dansk erhvervsliv igen kan mødes fagligt og personligt blandt andet i MCH Messecenter Herning - blandt andet til transportmessen 16.-18. september.

 

Efter 14 måneder præget af aflysninger, udsættelser og senest tvangslukning siden slutningen af november kan MCH atter invitere dansk erhvervsliv indenfor til messer i Herning. Det sker på baggrund af en politisk blåstempling af ekspertgruppens anbefalinger til modeller for sundhedsforsvarlig gennemførelse af blandt andet messer, konferencer og kultur.

 

Udsigten til liv i MCH efter en lang nedlukning glæder administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen:

 

- Vi hilser den politiske aftale meget velkommen. Store arrangementer stiller store krav til planlægningen, og nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge og tilrettelægge messerne i efteråret og fremefter, siger Georg Sørensen og fortsætter:

- Efter mange måneder med digitale alternativer glæder det mig, at tiden igen er blevet til det trygge, faglige, fysiske og personlige møde, så gode forretninger, idéer og samarbejder kan fastholdes og udvikles til gavn for dansk erhvervsliv.

 

Retningslinjerne for messeaktivitet indeholder krav om coronapas samt et arealkrav på 4 kvadratmeter, ligesom messearrangøren skal udarbejde en sundhedsplan. Derudover læner ordningen for messer sig op ad retningslinjerne for detailhandlen, herunder krav om værnemidler og smitteforebyggende tiltag, og vil blive lempet i takt med retningslinjerne for detailhandlen.

Læst i alt:

1546 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger