11. september 2019 - 09:56

App linkNu på Google Play

Godt nyt: Hvejsel Møbeltransport fortsætter

Godt nyt: Hvejsel Møbeltransport fortsætter

11. september 2019 - 09:56

I forrige uge kunne Lastbil Magasinet oplyse, at Hvejsel Møbeltransport var blevet begæret konkurs af moderselskabet Thortrans, der købte Hvejsel Møbeltransport i slutningen af 2015.

 

Ifølge Transport Tidende har Thortrans nu selv overtaget aktiviteterne i Hvejsel Møbeltransport efter aftale med det konkursramte datterselskabs kreditorer. Thortrans vil drive virksomheden videre under Hvejsel Møbeltransport-navnet.

Det oplyser bobestyreren i det konkursramte selskab, der har ændret navn til HVMT A/S, advokat Søren Christensen Volder, der er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun, til Transport Tidende.

 

»Det er med stor glæde vi kan meddele at Thortrans A/S med øjeblikkelig virkning overtager Hvejsels Møbeltransports aktiviteter. Vi glæder os over sammen med medarbejdere fra Hvejsel Møbeltransport at fortsætte og udbygge forretningen,« lyder det i en mail, som virksomheden har udsendt til sine forretningsforbindelser.

Læst i alt:

3350 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger