28. juni 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Goodyear og ZF lancerer one-stop-samarbejde

Goodyear og ZF lancerer one-stop-samarbejde

28. juni 2021 - 01:42

Goodyear har indgået en langsigtet aftale med ZF, en global teknologivirksomhed, der leverer systemer til personbiler, erhvervskøretøjer og industriel teknologi. Det strategiske samarbejde vil samle Goodyears Total Mobility- og ZF’s Transics-brandede FMS-funktioner (Fleet Management Solutions).

 

Samarbejdet vil tilbyde transportvirksomheder en one-stop-løsning, der muliggør mere effektiv og bæredygtig drift.

 

- Den nøglefærdige løsning fra Goodyear og ZF håndterer den voksende kompleksitet ved krævende flåder. Det giver operatørerne mulighed for at forblive fleksible og træffe velfunderede beslutninger for at øge køretøjets oppetid, fremme mere økonomisk kørsel, forlænge levetiden for dæk og aktiver, reducere udledning og forbedre leveringen af kundeservice baseret på et integreret datasæt for dæk og vognpark, der omsættes til handlingsorienteret indsigt, siger Grégory Boucharlat, Vice President, Commercial Europe for Goodyear.

- ZF’s samarbejde med Goodyear udnytter ekspertisen og de omfattende muligheder hos to førende i branchen, støttet af en fælles overbevisning om at

tilbyde udviklere af europæiske flåder og anhængere fordelene ved en one-stop Fleet Management-løsning, siger Peter Bal, Business Leader – Digital Customer Services, EMEA hos ZF's afdeling Commercial Vehicle Control System.

 

- Vores evne til at levere en integreret løsning med reduceret hardwareinvestering betyder, at kunderne kan drage fordel af forenklet drift, når de ønsker at opnå yderligere effektivitet samt øget sikkerhed.

 

Goodyear introducerede i 2019 Goodyear Total Mobility, der giver fuld indsigt i dækovervågning og styring ved montering af de rigtige dæk efter driftstype, planlægning af proaktiv vedligeholdelse og regummiering. Tilbuddet omfatter Goodyear Tire Pressure Monitoring-systemet med den patenterede G-TIG-algoritme, der giver proaktive advarsler i realtid og forhindrer op til 90 % af de dækrelaterede nedbrud. Via en kompatibel og fleksibel løsning, der er baseret på en enkelt telematikenhed, kaldet TX-TrailerpulseTM, kan kunderne nu få adgang til begge virksomheders tjenester og support, herunder ZF's Transics FMS-løsninger.

Læst i alt:

288 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger