10. oktober 2019 - 16:02

App linkNu på Google Play

H.P. Therkelsen bortviser tre medarbejdere

H.P. Therkelsen bortviser tre medarbejdere

10. oktober 2019 - 16:02

Tre medarbejdere fra transportfirmaet H.P. Therkelsen, der onsdag modtog straksdomme i sagen vedrørende dokumentfalsk af fragtbreve, er torsdag morgen blevet bortvist fra virksomheden. Ledelsen er ifølge eget udsagn rystet over sagen, oplyser H.P. Therkelsen i en pressemeddelelse.

 

To af de bortviste medarbejdere var ansat i koncernens tyske datterselskab, H.P. Therkelsen Logistics GmbH, mens en var ansat på hovedkontoret i Padborg.

 

»De tre medarbejdere har begået fejl, og det har nu fået konsekvenser for dem. Dét, vi har været vidner til de sidste to dage, afspejler på ingen måde, den måde vi tilsigter at drive virksomhed på, og derfor er vi alle rystede over hele situationen. Vi ønsker at komme til bunds i sagen, og har derfor startet en intern undersøgelse,« udtaler Peter Therkelsen, administrerende direktør for H.P. Therkelsen.

»Vi har derudover i koncernen indført ekstra kontrolprocedurer med henblik på at sikre, at alle vores interne retningslinjer bliver overholdt. Vi har desuden indskærpet overfor alle medarbejdere, at vores procedurer er til for at blive overholdt, ligesom vi har sendt et klart signal om, at hvis der er den mindste tvivl om balancen mellem cabotagekørsel, så finder vi en anden løsning for den aktuelle kørsel,« siger Peter Therkelsen.

 

»H.P. Therkelsen er i høj grad en virksomhed med en tillidsbaseret kultur. Den tillid er blevet brudt i dette tilfælde, og det rammer os - vi har i mere end 100 år vægtet ordentlighed og redelighed som noget af det allervigtigste. Jeg vil derfor gerne afvise, at vi som koncern systematisk og bevidst skulle have udnyttet reglerne,« lyder det i udtalelelsen fra Peter Therkelsen.

Læst i alt:

9898 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger