2. april 2012 - 09:30

App linkNu på Google Play

Hæder til Koldkur og unge talenter

2. april 2012 - 09:30

Brancheforeningen ITD kårede under lørdagens generalforsamling Årets Medlemsvirksomhed og Årets ITD-Medarbejder for 12. gang.

 

 

Prisen som Årets Medlemsvirksomhed 2012 gik til et firma, der har eksisteret siden 1926, nemlig J. Chr. Koldkur Transport A/S.

 

 

Virksomheden vinder, fordi J. Chr. Koldkur Transport A/S har sat fokus på trafiksikkerheden og arbejder for at forbedre arbejdsgiverimaget.

 

 

J. Chr. Koldkur Transport A/S har tidligere modtaget en hæderspris fra Rådet for Større Færdselssikkerhed for sin lave skadesprocent.

 

 

Med sin personalepolitik, fokus på at nedsætte trafikulykker og ændre trafikadfærden er firmaet et godt forbillede for branchen og med til at forbedre vognmændenes arbejdsgiverimage, lyder det i begrundelsen.

 

 

Unge talenter hædret

 

[pic:17853]Prisen som Årets ITD-medarbejder 2012 gik til et ungt talent, Randi Hviid. Hun arbejder hos vognmandsfirmaet Ejvind Hviid A/S, og hun vinder prisen af tre grunde.

Den første er, at medarbejderen udfør førsteklasses arbejde. Det gavner ikke kun virksomheden og dens kunder, men hele den danske transportbranche.

 

 

Den anden grund er, at medarbejderen er yderst professionel i sit arbejde og dedikerer sig 100 procent til det. Derfor er vedkommende med til at højne branchens niveau.

 

 

Tredje og sidste begrundelse er, at personen er meget vellidt af sine kollegaer, altid giver en hjælpende hånd og elsker at tage i mod faglige udfordringer.

 

 

[pic:17854]Randi Hviid ønsker snart at skifte førerhuset og chaufførjobbet ud med bøger på en speditørskole. Desuden har hun haft fornøjelsen af at være på landsdækkende fjernsyn som skuespiller og sangerinde i filmene fra transportbranchens imagekampagne Holder DK Kørende.

Endelig uddelte FDE Fonden prisen "årets talent." Her blev vinderne Brian B. Sørensen fra K. Hansen Transport A/S og Jette Andersen fra ERA-transport A/S.

 

 

[add:336]

Læst i alt:

1245 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger