22. december 2020 - 13:40

App linkNu på Google Play

Hammeren falder ikke i de første tre måneder

Hammeren falder ikke i de første tre måneder

22. december 2020 - 13:40

Når nye regler for aflønning af udstationerede chauffører træder i kraft den 1. januar 2021, har Færdselsstyrelsen aftalt med Rigspolitiet, at de i de første tre måneder vil forholde sig vejledende over for de virksomheder, der bliver kontrolleret. Det skriver Færdselsstyrelsen i en nyhedsmail.


Baggrunden for denne aftale med Rigspolitiet er, at reglerne offentliggøres sent ift. ikrafttrædelse og at virksomhederne derfor har kort tid til at indstille sig på de nye krav. Det er en praksis Færdselsstyrelsen har gode erfaringer med på øvrige områder, lyder det i nyhedsmailen.
 
Derfor har Færdselsstyrelsen aftalt med Rigspolitiet, at Rigspolitiet i de første tre måneder efter at kravene er trådt i kraft – det vil sige i perioden 1. januar 2021 – 31. marts 2021 – vil forholde sig vejledende over for de virksomheder, der kontrolleres.

De nye regler om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel med gods, bus eller vejdelen af kombineret transport indebærer blandt andet, at virksomheden skal betale chaufføren en minimumstimesats, når der udføres cabotagekørsel eller vejdelen af kombineret transport.

Læst i alt:

2531 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger