20. september 2019 - 01:41

App linkNu på Google Play

Hella udvider lygteserie til lastbiler

20. september 2019 - 01:41

Belysnings- og elektronikeksperten Hella lancerer nu nye ”fuld LED”-fjernlygter og udvider dermed de eksisterende Luminator- og Rallye 3003-serier til lastbiler. Er man ejer af halogenlygter fra disse serier, kan man let opgradere dem til nye fuld LED-fjernlygter, oplyser producenten.

 

LED-positionslyset med det karakteristiske sekskantede kontur giver et markant design, som tydeligt ses, når positionslyset tændes. Dette sikres af EdgeLight-teknologien, som Hella også bruger i produktionen af forlygter til personbiler. LED-Luminator tilbydes i en sort og i en krom-version.

 

Huset og monteringsbeslaget på Luminator LED er produceret af trykstøbt zink og Rallye 3003 LED-fjernlygten er produceret af højkvalitets termoplast.

 

For at sikre en optimal driftstemperatur for lysdioderne er der integreret en køleribbe i lygten, som har en køleflade på 230 cm². Fjernlygterne er velegnede til 12 og 24 volt nominel spænding på grund af multispændingsfunktionen.

Læst i alt:

1193 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger