30. marts 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Herning-messen gentager grønt tema

Herning-messen gentager grønt tema

Foto fra Grøn Transport-konferencen i 2019. (Foto: MCH/Tony Brøchner)

30. marts 2021 - 01:42

Transportmessen i Herning, som i øjeblikket er planlagt til at finde sted 16.-18. september, vil igen dedikere et område til 'Grøn Transport' med konferencer og udstilling for virksomheder med fokus på grøn omstilling.

 

Konferencedelen arrangeres af Energibyen Skive og Marlog, som er Danmarks nationale klyngenetværk for de maritime erhverv og logistik.

 

- Formålet med konferencen Grøn Transport 2021 er at sætte fokus på de grønne drivmidler til den tunge transport, som står for en stor del af CO2-udslippet. Der er behov for både økonomisk opbakning og en adfærdsændring, og derfor kan hverken politikerne eller industrien løfte opgaven med grønne drivmidler til tung transport selv. På konferencen vil politiske transportordførere og topfolk fra industrien debattere, hvilke løsninger der skal til, for at vi sammen kan gøre den tunge transport grønnere, siger Maria Slebo Karentius Freund, som er projektleder i Energibyen Skive og står i spidsen for konferencen.

Hun suppleres af Marlog:

 

- Den tunge transport står overfor en række valg med hensyn til grøn omstilling. Drivmidlerne er blandt andet gas, brint, metanol og i fremtiden også el og ammoniak. Konferencen giver et godt indblik i mulighederne for at påvirke klima og miljø positivt ved alternative drivmidler. Samtidig vil deltagerne også blive inspireret af praktiske erfaringer fra virksomheder, som allerede er i gang med den grønne omstilling, udtaler Mikkel Navarro Hansen, CEO, Marlog.

 

Konferencedelen på 'Grøn Transport' varer to dage, og bliver denne gang udvidet med en ekstra konferencescene. Deltagelse på konferencen vil være gratis.

 

Transport 2021 er skal efter planen finde sted i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021.

Læst i alt:

318 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke