30. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Hiab lancerer ny renovationskran

30. oktober 2019 - 01:43

Hiab har lanceret kranen S-HiPro 230W til indsamling af byaffald. Hiab S-HiPro 230W indeholder ifølge producenten mere end 30% øget løftekapacitet i en lettere kran.

 

Nogle af egenskaberne, som denne nye kran indeholder, er det, som Hiab kalder halvautomatisk bevægelse (SAM – Semi-Automatic Motion), der øger produktiviteten og reducerer risikoen for dyre skader ved at gøre det hurtigt og nemt for enhver chauffør at betjene kranen på en sikker og kontrolleret måde.

 

Sammen med kranspidsstyring (CTC – Crane Tip Control), der forenkler betjening ved hjælp af kun ét håndtag, samt et sensorsæt, der registrerer afstanden fra midten af kranen til skraldespanden.

 

Kranen er bl.a. udviklet til at arbejde med underjordiske containere, som er blevet en populær affaldshåndteringsløsning i mange større byer, hvilket bidrager til mere behagelige og miljøvenlige byrum. For operatører, der arbejder i travle bygader, kan det imidlertid ofte være en stor udfordring at tømme disse containere på en sikker, effektiv og praktisk måde.

Læst i alt:

682 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger