15. maj 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

HMF bliver på danske hænder

15. maj 2018 - 01:44

Af Redaktionen |

Højbjerg Maskinfabriks nuværende ejere, Hans Bundgaard og Ingvar Bundgaard Jensen, har pr. 9. maj overdraget 70% af aktierne i Højbjerg Maskinfabrik A/S til den erhvervsdrivende fond Bundgaard Fonden samtidig med, at Bundgaard Fonden har købt de resterende 30% aktier.

 

Dermed er Hans Bundgaard og Ingvar Bundgaard Jensen udtrådt af ejerkredsen, og Bundgaard Fonden har det fulde ejerskab af Højbjerg Maskinfabrik A/S med underliggende selskaber.

 

»Det har været en lang og vanskelig proces at komme hertil, og der er naturligvis en masse følelser involveret i dette både for os selv og vores familier. Vi forlader den virksomhed, som har været en stor del af vores liv, men vi gør det med tiltro til det nye ejerskab. Vi forlader et HMF i topform, og vi ønsker alt det bedste for medarbejdere og ledelse i tiden fremover,« lyder det i en fælles udtalelelse fra Hans Bundgaard og Ingvar Bundgaard.

Bundgaard Fondens formål er at sikre, at Højbjerg Maskinfabrik til enhver tid udvikles med langsigtet fokus på et stærkt HMF til gavn for kunder, partnere og medarbejdere. Fondens formål er endvidere at bidrage med beløb til indkøb af udstyr til hospitaler i Aarhus Kommune.

 

Jens Jørgen Madsen, tidligere koncernchef i Grundfos, bliver ny bestyrelsesformand for Bundgaard Fonden.

 

Bestyrelserne i Højbjerg Maskinfabrik A/S og HMF Group A/S fortsætter uændret, og det er også fremover bestyrelserne i disse selskaber, der sammen med direktionen, leder virksomhederne.

Læst i alt:

1097 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger