6. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

HMF får ny partner i det nordjyske

HMF får ny partner i det nordjyske

Brian Nielsen (tv.) fra Nordjysk Hydraulic og Brian Stage, CEO hos HMF Group.

6. marts 2020 - 01:43

»Evnen til at sikre, at kranføreren får hjælp, når uheldet er ude, er vigtig for at sikre lønsomhed for vores kunder – det er en af årsagerne til, at vi nu styrker vores servicedækning i Nordjylland. Vi indgår samarbejde med Nordjysk Hydraulic ApS – en partner med mange års erfaring fra kranbranchen«, siger Steen Lervad, som er serviceansvarlig for HMF Group A/S’ aktiviteter i Danmark.

 

Udover almindeligt servicearbejde på værkstedet i Aabybro råder Nordjysk Hydraulic ApS også over mobilservice, som betyder, at HMF nu kan sikre en hurtig og fleksibel service på stedet hos vores kunder, når mindre servicearbejde skal udføres.

 

»Vi skal stræbe efter at være tilgængelige, når kunderne har behovet. Med vores partnerskab med Nordjysk Hydraulic ApS kan vi nu tilbyde døgnservice med en hurtigere tilgængelighed, end vi har gjort hidtil. Samarbejdet med Nordjysk Hydraulic ApS og vores egne folk i Nr. Sundby sætter et kompetent hold, som kan sikre øget tryghed for vores fælles kunder«, fortæller Steen Lervad videre.

»Vi er begejstrede over samarbejdet med HMF. Det er en blåstempling af min virksomhed, at en så velrenommeret virksomhed som HMF ønsker at have Nordjysk Hydraulic ApS som servicepartner. Som servicepartner kan vi endnu mere end hidtil. Vi får specialudstyr, så vi fremover kan servicere alle HMF-kunder både med det rette grej og knowhow. Samtidig vil vi lagerføre og sælge gængse HMF-reservedele fra vores eget lager. Derudover får vi med samarbejdet tilgang til at sælge en række komplementære produkter såsom tanke, pumper, løfteudstyr og meget andet«, siger Brian Nielsen – Ejer af Nordjysk Hydraulic ApS.

 

Brian Nielsen startede Nordjysk Hydraulic ApS i 2012. Han bringer 25 års erfaring fra kranbranchen med sig til HMF. HMF Group A/S er en 100 % dansk, fondsejet virksomhed, der i år fejrer sit 75-års jubilæum som kranleverandør til det danske marked.

Læst i alt:

2516 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger