22. november 2022 - 09:46

App linkNu på Google Play

HMF forbereder sig på lavere aktivitet: Fyrer 60 medarbejdere

HMF forbereder sig på lavere aktivitet: Fyrer 60 medarbejdere

22. november 2022 - 09:46

Kranproducenten HMF Group A/S tilpasser sig en forventet lavere aktivitet i 2023 på baggrund af den høje usikkerhed i omverdenen, herunder risikoen for økonomisk recession.

 

Tilbageholdenhed hos kunderne i transportbranchen har medført, at aktivitetsniveauet i 2023 forventes at blive lavere end det har været i 2022. Derfor planlægger kranproducenten at gennemføre en reduktion på op imod 60 medarbejdere.

 

- Det er altid hårdt at sige farvel til dygtige og dedikerede medarbejdere, men som ansvarlig ledelse er det vores opgave at tilpasse omkostningerne til det forventede aktivitetsniveau, udtaler CEO Mikkel Winther Andersen.

 

HMF vil samarbejde med de lokale jobcentre i Østjylland for at sikre, at de berørte medarbejdere kommer bedst muligt videre og hurtigst muligt i nyt job.

Fleksibilitet er en central faktor for en konjunkturfølsom virksomhed som HMF, og Mikkel Winther Andersen udtaler også;

 

- Vi opererer i en volatil industri, hvor det går op og ned, og derfor skal vi hele tiden være klar til at tilpasse os. Dette gælder naturligvis også, når vi ser markedet gå op igen. Her skal vi også være klar til med kort varsel at øge aktiviteten igen.

Læst i alt:

830 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger