14. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Hør seneste nyt om brobyggeriet

14. marts 2019 - 01:44

Vil du høre sidste nyt om byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro og om Nationalpark Skjoldungernes Lands nye tiltag i Fjordlandet? Så kom med, når Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund inviterer til temaaften tirsdag 19. marts 2019.

 

Projektchef for byggeriet af Fjordforbindelsen, Henrik Vincentsen fortæller om status på arbejdet med Kronprinsesse Marys Bro, og hvilken betydning den får for Hornsherred.

 

»Frederikssund og omegn er et område i udvikling, og ny infrastruktur plejer at have en afsmittende effekt på omgivelserne. Med Kronprinsesse Marys Bro kommer Hornsherred tættere på hovedstadsområdet, særligt nu hvor Vejdirektoratet er i gang med at opdatere VVV-undersøgelsen og anlægsloven for Frederikssundsmotorvejens 3. etape,« siger Henrik Vincentsen.

 

På temaaftenen kan man også høre om områdets nationalpark, Nationalpark Skjoldungernes Land, når nationalparkchef Anders Bülow fortæller om det, der allerede er sket i området og nok så spændende deres nye planer. Anders Bülow vil desuden komme ind på, hvilken betydning nationalparken, der er den første på Sjælland, kommer til at have for Fjordlandet.

»Området er populært blandt den lokale befolkning, og vi har et stort fokus på, at endnu flere skal få glæde af det skønne område. Med vores kommende spændende tiltag vil endnu flere mennesker forhåbentlig lægge turen forbi Fjordlandet og få sig nogle rigtig gode naturoplevelser,« siger nationalparkchef Anders Bülow.

Læst i alt:

771 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger