24. november 2022 - 09:13

App linkNu på Google Play

- Hotelaftale løfter niveauet for transportbranchen

- Hotelaftale løfter niveauet for transportbranchen

Charlotte Ørnsvig, projektdirektør for Recharge City.

24. november 2022 - 09:13

Jakob Bargmann

Hotelaftalen for Recharge City er nu på plads. Som vi fortalte på lastbilmagasinet.dk onsdag bliver Zleep Hotels en del af Danmarks nye store parkerings- og opladningscenter.

 

- Vi er meget stolte over, at et hotelbrand som Zleep Hotels ser et godt potentiale i at være en del af fremtidens parkerings- og opladningscenter. Vi er på mange måder en ny spiller på landkortet, som ønsker at gøre op med myter, fordomme og historier om rastepladser, og derfor har vi brug for stærke samarbejdspartnere, der kan være med til at løfte niveauet. Zleep Hotels er et perfekt match til vores forskellige målgrupper – langturschauffører, forretningsrejsende, turister og overnattende gæster, som er i området, siger Charlotte Ørnsvig, projektdirektør for Recharge City.

For Recharge City har det været afgørende at få en hotel-operatør med, som netop kan opfylde de behov, som langturschauffører har. Et overnatningstilbud, som fungerer nemt og sikkert, og hvor man hurtigt kan checke ind og ud til fornuftige priser.

 

- Det er klart, at vi med et hotel viser, at vi har planer om at ændre vilkårene for langturschauffører og muligheden for et ordentligt 45-timers hvil, som er EU-krav på de længere køreture. Det må være rimeligt, at chaufførerne tilbydes ordentlige forhold, og her går vi gerne forrest. Vi håber derfor på god opbakning fra hele branchen – chauffører, vognmænd fra ind- og udland samt transportorganisationer, så vi sammen kan løfte niveauet, siger Charlotte Ørnsvig.

Hos Destination Kystlandet, der arbejder for at styrke det fælles destinationsområde for Odder, Horsens og Hedensted, er der stor begejstring over den nye hotelaftale med Zleep Hotels.

 

- Vores opgave og ambition er at tiltrække flere besøgende til området og få dem til at blive lidt længere med alle de oplevelser, som vi har at byde på. Der er ingen tvivl om, at særligt Horsens – men også destinationen generelt – mangler overnatningskapacitet til gæster, der kommer for koncerter, konferencer og oplevelser, og det får vi nu en perfekt løsning for med det nye Zleep Hotel Horsens som en del af Recharge City. Hotellet er en bonus for hele området – det har en god lokation og kan benyttes af mange forskellige overnattende, siger Helle Berthold Rosenberg, direktør for Destination Kystlandet.

Læst i alt:

677 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger