10. oktober 2019 - 11:17

App linkNu på Google Play

HPT-direktør afviser kendskab til dokumentfalsk

HPT-direktør afviser kendskab til dokumentfalsk

10. oktober 2019 - 11:17

Det kommer angiveligt bag på ledelsen i H.P. Therkelsen A/S, at der er foregået ulovligheder i forbindelse med fragtbreve i transportfirmaet. Det udtaler adm. direktør i Padborg-virksomheden Peter Therkelsen i hvert fald til TV Syd:

 

»Vi er rystede i vores grundvold. Det kommer som et chok for os. Vi er en 100 år gammel virksomhed, som altid har lagt vægt på ordentlighed Jeg har på ingen måde forestillet mig, at nogle i H.P. Therkelsen kunne finde på at forfalske fragtbreve,« siger Peter Therkelsen.

 

Tre medarbejdere blev onsdag idømt straksdomme med betinget fængselsstraf i Retten i Roskilde for i alt ni tilfælde af at have forfalsket fragtbreve. Men det er sket uden ledelsens viden, bedyrer direktøren.

»Jeg gik rundt med den opfattelse, at alt i vores firma var i den skønneste orden. I dag ser det jo helt anderledes ud. Vi undersøger nu internt, hvad der der sket, og indskærper, at vi skal følge lovgivningen,« siger Peter Therkelsen til TV Syd.

Læst i alt:

1414 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger