30. august 2019 - 10:06

App linkNu på Google Play

Hvejsel Møbeltransport konkurs

Hvejsel Møbeltransport konkurs

Foto: Hvejsel (via Facebook)

30. august 2019 - 10:06

Thortrans' ledelse har begæret datterselskabet Hvejsel Møbeltransport A/S konkurs. Thortrans' ledelse håber dog på, at det er muligt at sælge Hvejsel Møbeltransport med henblik på videre drift. Det skriver Transport Tidende.

 

»Konkursboet har valgt at fortsætte driften som ”going concern” i den kommende tid for at bevare virksomheden til en eventuel køber. Medarbejderne er blevet orienteret, og de flytninger, der er bestilt, vil blive udført, så kunderne behøver ikke at være bekymrede for deres fragter. Virksomheden vil også fortsat tage imod nye ordrer,« siger bobestyreren advokat Søren Christensen Volder, der er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun til Transport Tidende.

 

Hvejsel Møbeltransport har specialiseret sig inden for transport af møbler, kunstværker og internationale flytninger. Virksomheden beskæftiger cirka 40 ansatte og kører med 25 biler.

Thortrans overtog Hvejsel Møbeltransport i slutningen af 2015. Efterfølgende overtog selskabet Hvejsel Møbeltransport A/S virksomheden Hellerup Flytteforretning i forbindelse med et generationsskifte Hellerup Flytteforretning & Kunsttransport, der blev stiftet i 1917, er også omfattet af konkursen, skriver Transport Tidende.

Læst i alt:

4859 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger