28. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Hvem skal have TURs Uddannelsespris?

Hvem skal have TURs Uddannelsespris?

28. juni 2019 - 01:43

Hvem bør hyldes for både for engagement og nytænkning af de faglige uddannelser inden for transportområdet?

 

TUR indkalder kandidater til TURs Uddannelsespris. Prisen, som uddeles én gang årligt, er oprettet for at hædre enkeltpersoner eller institutioner, der med nytænkning og engagement har ydet en særlig indsats for udvikling af faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse.

 

»Det er vigtigt, at vi som samfund har fokus på uddannelse. For det er uddannelse, der medvirker til, at vi har et så velstående samfund som det danske. Derfor ønsker vi i TUR også inden for vores uddannelsesområde at anerkende dem, som engagerer sig i transporterhvervets uddannelser og gør en forskel,« siger Pernille Hedin, sekretariatschef i TUR, i en nyhedsmail.

Den særlige indsats kan tillige være rettet mod at højne status for faglig uddannelse.

 

»Det er vigtigt, at vi inden for transportbranchen kan tænke i nye baner, og derfor skal vi også sørge for at hylde dem, der ser nye muligheder og bidrager til at udvikle transportbranchen og deres medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen og sørger for en høj faglighed i branchen,« siger Pernille Hedin, sekretariatschef i TUR.

 

Alle med interesse for transportområdets uddannelser er velkomne til at bringe kandidater i forslag. Forslag med begrundelse sendes til TURs mail på tur@tur.dk med angivelse af ”TURs Uddannelsespris” i emnefeltet.

 

For at blive taget i betragtning skal indstillinger være TUR i hænde senest mandag 5. august kl. 12. Prismodtagerne offentliggøres i forbindelse med TURs strategikonference den 12. september 2019 i København.

Læst i alt:

315 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger