28. marts 2022 - 13:57

App linkNu på Google Play

IAA vender tilbage med nye tiltag

IAA vender tilbage med nye tiltag

28. marts 2022 - 13:57

IAA-messen i Hannover gør klar til at vende stærkt tilbage i september, når Europas største transportudstilling efter fire års pause vender tilbage.

 

Under det nye navn IAA Transportation har arrangørerne, den tyske transportorganisation VDA, flere nye tiltag på programmet. Heriblandt et nyt demonstrationsområde på mere end 2.000 kvadratmeter på friluftsområdet til messen i Hannover: IAA Innovation Stage.

 

Her vil udstillerne præsentere de seneste udviklinger og vigtigste trends inden for transport- og logistikverdenen, live foran et ekspertpublikum og integreret i et professionelt modereret sceneprogram inklusive en skærmudsendelse.

 

Det tematiske fokus er på avancerede løsninger til autonom kørsel, køretøjs- og chaufførsikkerhed, netværk og automatisering. For at intensivere oplevelsen for besøgende kan udstillere for første gang i år gøre såkaldte "drive throughs" til en del af deres showbidrag. Udstillere, der tilbyder deres køretøjer på IAA Test Drive, kan integreres direkte i Innovation Stage-programmet, hvis det kræves. Showene finder sted dagligt på de seks udstillingsdage.

IAA Transportation finder sted i Hannover 20.-25. september 2022.

Læst i alt:

576 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke