18. juni 2021 - 12:20

App linkNu på Google Play

Ihærdig nordjyde vinder Transportens Elevpris 2021

Ihærdig nordjyde vinder Transportens Elevpris 2021

Den unge prisvinder Nicolai Lyse Krathus. Foto: Lars Horn

18. juni 2021 - 12:20

Allerede som elev udarbejdede Nicolai Lyse Krathus manualer, som gav chaufførerne en introduktion til virksomhedens flådestyringssystem. Han er kontoruddannet med speciale i spedition/shipping hos Silvasti Transport A/S og beskrives som både ihærdig og dygtig. Og så skaber han med brug af humor og lune et godt klima omkring sig. Derfor modtager 28-årige Nicolai Lyse Krathus prisen som årets transportelev.

 

Prisuddelingen fandt sted tirsdag hos Silvasti Transport i Fjerritslev, hvor Nicolai Lyse Krathus har taget den praktiske del af sin uddannelse. Skoledelen har han taget på Aarhus Business College.

 

- Nicolai er ikke bare dygtig til sit arbejde. Han er også en god kammerat og kollega. Det er en fornøjelse at overrække prisen til en elev, som har formået at markere sig så stærkt i sin elevtid, siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

Dommerkomiteen skriver i begrundelsen for at tildele Transportens Elevpris til Nicolai Lyse Krathus, at han har været et forbillede for andre elever.

 

- Nicolai er fagligt meget dygtig, hvilket han både har demonstreret i skoledelen af uddannelsen og ved at håndtere de stillede opgaver på virksomheden med stor selvstændighed og ildhu. Første gang han fik ansvaret for ny kørsel, håndterede han en række vanskelige situationer dygtigt og ved at bevare roen og overblikket til gavn for kollegaer og kunder. Nicolai har udvist stort engagement i sin uddannelse og har på alle områder været et forbillede som elev, skriver dommerkomiteen i begrundelsen.

 

Priserne som årets transportlærling og årets transportelev er indstiftet af ATL og blev uddelt første gang i 2019. Transportens lærlingepris 2021 blev uddelt i sidste uge og gik til 21-årige Christian Lund Jensen.

- Med priserne vil vi gerne udtrykke vores respekt og hyldest til de unge der går transportvejen, siger Lars William Wesch

ATL’s medlemmer har indstillet elever og lærlinge til priserne, og efterfølgende har en dommerkomité udpeget årets vindere. Foruden æren får prismodtageren en skulptur designet af guldsmed Nicolai Appel.

Læst i alt:

771 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger