25. juni 2020 - 11:57

App linkNu på Google Play

Ingen Transport Øst i Greve i år

Ingen Transport Øst i Greve i år

Arkivfoto.

25. juni 2020 - 11:57

Verden er som bekendt en anden i 2020, og Danske Transport Medier har derfor måttet erkende, at det ikke kan lade sig gøre at afholde Transport Øst i Greve 5.-6. september.

 

»Hos Danske Transport Medier har vi overvejet og undersøgt flere alternativer i forhold til tid og sted – men har ikke fundet nogen løsning, som på tilfredsstillende vis vil kunne skabe de samme gode rammer om en messe, som vi er vant til. Derfor har vi desværre truffet den beslutning, at der ikke bliver nogen fysisk udgave af Transport Øst i 2020,« siger Jeanette Routhe, adm. direktør i Danske Transport Medier.

 

Det betyder dog ikke, at al aktivitet om Transport Øst 2020 er lagt i skuffen – langt fra. Via mediehusets forskellige medier og platforme vil Danske Transport Medier sætte alt ind på at give udstillerne plads og synlighed både på tryk og som en ”virtuel messe” – når det nu ikke kan blive på udstillingsområdet.

Det kommer til at ske gennem den traditionelle Transport Øst-avis, ligesom der vil være en række nye online tiltag for udstillere og publikum – både på transportøst.dk, samt bl.a. på lastbilmagasinet.dk. Her vil der i tiden omkring det planlagte tidspunkt for messen i stedet være en række opslag, film og indslag fra udstillere, som på denne måde vil præsentere sig selv og deres produkter virtuelt – på bedst mulige ”Covid-19-måde” her i 2020.

 

»Det bliver ikke helt det samme, men på den måde kan vi alligevel holde Transport Øst-ånden lidt i hævd her i 2020. Og vi vender stærkt tilbage i 2021 med vores Transport Øst i Greve den første weekend i september,« fastslår Jeanette Routhe.

Læst i alt:

555 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke