28. juni 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Investerer millioner i muslinger

28. juni 2018 - 01:42

Skaldyrsproducenten Vilsund Blue A/S og Fredsø Logistik har de seneste 16 år samarbejdet omkring håndtering og afsætning af muslingeskaller fra Vilsund Blues muslingeproduktion på Mors. Nu rykker de to store virksomheder tættere sammen og danner Vilsund Shells A/S.

 

Selskabet skal stå for behandling og afsætning af muslingeskallerne fra Vilsund Blues muslingeproduktion. Det sker fra en ny 3600 kvadratmeter stor hal, der bygges ved Foodparken på Mors, hvor Vilsund Blue blandt andet har produktion.

 

»tidligere havde vi overvågning på siloerne på Vilsund Blue, så vi kunne tømme dem og køre muslingeskallerne væk. Nu bliver muslingeskallerne via et transportbånd sendt direkte over i den nye hal, hvor de er under tag og dermed hurtigere frigøres for de restprodukter, der måtte sidde tilbage på dem. Det skete tidligere ved udendørs opbevaring forskellige steder og er ikke optimalt,« fortæller vognmand Jan Nielsen fra Fredsø Logistik.

Han afsætter muslingeskaller som underlag til blandt andet ridebaner.

 

»vores muslingeskaller til ridebane er yderst effektive til at lede vand bort, også fra områder såsom veje, stier i fx. Boligområder og derfor egner de sig også til regulære dræninger. Det særlige er desuden, at de også kan holde fx en ridebane næsten frostfri om vinteren,« siger Jan Nielsen.

 

Der har netop været rejsegilde på den nye muslingehal, der er en fælles millioninvestering imellem de to virksomheder.

 

Den nye investering forventes at stå klar til september.

Læst i alt:

699 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger