ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

15. november 2019 - 02:41

App linkNu på Google Play

Vognmanden

H. P. Therkelsen udmeldt af ITD

H. P. Therkelsen udmeldt af ITD

Festligt billede fra august sidste år, hvor stemningen var en helt anden hos Mogens og Peter Therkelsen. Billedteksten fra dengang to medarbejdere blev fejret for deres 50 års jubilæum: Ursula Fischer og Werner Macom Hansen med deres Kongelige Belønningsmedalje med Krone, flankeret af fra venstre Mogens og til højre Peter Therkelsen – og Kim Andersen, dansk generalkonsul i Flensborg, i midten.

15. november 2019 - 02:41

 

Mange års medlemskab af brancheorganisationen ITD er nu fortid hos transportvirksomheden H.P. Therkelsen, der sidste år markerede virksomhedens 100-års jubilæum.

Den har netop meddelt ITD, at virksomheden har meldt sig ud af brancheorganisationen.

 

Bestyrelsesformand for ITD Christian Sørensen Madsen udtaler:

- Vi har modtaget et brev fra H. P. Therkelsen, hvor de meddeler, at de omgående ønsker at ophøre medlemskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, og H. P. Therkelsen er ikke længere medlem af ITD, siger Christian Sørensen Madsen.  

 

Udmeldelsen står i skærende kontrast til fortiden. I 2012 fratrådte Mogens Therkelsen, bestyrelsesformand hos H.P. Therkelsen, posten som formand for ITD efter otte år på posten, og efterfølgende blev han udnævnt til æresmedlem hos ITD.

Markant forværring

Det seneste år er H.P. Therkelsens forhold til ITD dog forværret markant. Ved at selskabet offentligt har kritiseret brancheorganisationens bestyrelse og dennes kurs – der ikke har tilgodeset de større og internationale ITD-medlemmers interesser godt nok, ifølge H.P. Therkelsen.

 

Efterfølgende har H.P. Therkelsen på det seneste bortvist tre medarbejdere, efter at de blev dømt for dokumentfalsk. To af de bortviste medarbejdere var ansat i koncernens tyske datterselskab, H.P. Therkelsen Logistics GmbH, mens en var ansat på hovedkontoret i Padborg.

En sag der formentligt heller ikke styrkede forholdet til brancheorganisationen på Lyren 1 i Padborg.

Læst i alt:

159 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger