ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

18. januar 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD bifalder rumænsk ’farthjælp’ til vejpakken

18. januar 2019 - 02:40

Fra årsskiftet og seks måneder frem står Rumænien i spidsen for EU-Rådets arbejde med lovgivningsforhandlinger, og nu har det rumænske formandskab offentliggjort sit program og prioriteter for de kommende seks måneder.

Inden for sektoren for vejgodstransport fokuserer Rumænien på gennemførelsen af en ny vejpakke, digital opkobling og infrastruktur.

 

Velkommen

- ITD byder det velkommen, at formandskabet klart melder ud, at man vil sætte fart i forhandlingen på presserende dagsordner som vejpakken. Det er altafgørende, at landene kommer i mål med vejpakkens del ét her i foråret, hvis det skal undgås, at europæiske transport- og logistikvirksomheder skal leve med mange forskellige nationale særregler og store administrative byrder, siger Emma Hadrovic, ITD’s politiske konsulent i Bruxelles.

Rumæniens overordnede prioriteter i arbejdsprogrammet er blandt andet et mere sikkert Europa- og et Europa som en stærk global aktør med fælles værdier.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger