ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

18. august 2017 - 02:58

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD opruster

18. august 2017 - 02:58

Adgang til kvalificerede medarbejdere er afgørende for transport- og logistikvirksomhederne. Derfor styrker ITD nu organisationens arbejdsmarkedspolitiske indsats.

 

Det sker med oprettelsen af den nye afdeling ITD Arbejdsmarked, der foruden ”arbejdsmarkedspolitisk varetagelse” også skal levere målrettet rådgivning til medlemmerne om personale- og ansættelsesforhold, uddannelse og kompetenceudvikling samt rekruttering.

 

ITD Arbejdsmarked får også ansvar for den fortsatte udbygning af ITD Arbejdsgiver.

 

- Oprettelsen af ITD Arbejdsmarked er en styrkelse af vores arbejdsmarkedspolitiske indsats og rådgivning. Vi oplever en stor efterspørgsel på adgang til kvalificeret arbejdskraft samt et stort behov for rådgivning omkring ansættelsesret, uddannelse og rekruttering i transport- og logistikbranchen. Derfor opruster vi nu vores indsats på området, siger Carina Christensen, ITD’s administrerende direktør.

ITD Arbejdsmarked får samtidig ansvar for den fortsatte udbygning af ITD Arbejdsgiver. ITD Arbejdsgiver indgik den første overenskomst med Krifa i foråret 2016, og i dag tæller arbejdsgiverforeningen mere end 90 medlemmer. Der blev tegnet en ny etårig overenskomst den 1. juli 2017.

 

ITD går nu i gang med at finde en stærk profil til posten som chef for ITD Arbejdsmarked. Den nye chef skal samtidig varetage stillingen som direktør i ITD Arbejdsgiver.

Den nuværende direktør i ITD Arbejdsgiver, Kim Høi, er for nylig udnævnt til direktør i FDE A/S og VIALTIS. Kim Høi fortsætter som direktør i ITD Arbejdsgiver indtil en ny person er på plads.

Læst i alt:

9 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger