ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

5. april 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD: Rekordstor tilmelding til generalforsamling

5. april 2019 - 02:40

 

Der er dømt trængsel, når brancheorganisationen ITD i morgen, lørdag 6. april fra kl. 9.30, holder generalforsamling på Hotel Opus i Horsens. I går var der over 200 personer tilmeldt generalforsamlingen.

 

De godt 200 personer er primært medlemmer men også gæster, og deltagerantallet blandt medlemmer slår rekord i foreningens 70-årige historie.

 

Formand: Glædeligt

ITD's afgående formand Gert Jakobsen:

- Det glæder mig utroligt meget, at så mange medlemmer møder op på generalforsamlingen. Det viser, at vi er en levende forening, som medlemmerne brænder for og engagerer sig i. Vi har en bredt sammensat medlemsskare, og på generalforsamlingen har alle mulighed for at være med og blive involveret i dialogen og beslutningerne. Jeg er stolt over, at ITD – modsat mange andre foreninger – har en åben og demokratisk struktur, hvor vi sætter pris på involvering og engagement - præcis som det bør findes i enhver moderne og fremsynet forening. Det sætter vores medlemmer tydeligvis også stor pris på.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger