ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

5. april 2019 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Flere penge til FDE Fonden

5. april 2019 - 02:25

FDE Fonden har i mange år bidraget til mange formål inden for dansk vejgodstransport. Arbejdet ønsker ITD’s bestyrelse at fortsætte, og derfor foreslår bestyrelsen i år, at der gives 10 mio. kroner til FDE Fonden på ITD’s generalforsamling.

 

Generalforsamlingen finder sted lørdag 6. april på Hotel Opus i Horsens.

 

- Vi vil meget gerne anerkende det rigtigt gode arbejde i FDE Fonden. Derfor har vi i år foreslået, at der udloddes 10 mio. til fortsættelse af fondens arbejde, siger ITD’s afgående formand Gert Jakobsen.

 

Han nævner blandt andet støtte til projekter om emner inden for vejgodstransport, som studerende på videregående uddannelser arbejder med. Der er også bidrag til Lastbilkaravanen og andre trafiksikkerhedsprojekter samt støtte til studieture for enkelte og grupper. Derudover uddeler fonden hvert år FDE Fondens Talentpris.

ITD's medlemmer tager stilling til forslaget på lørdag under ITD’s generalforsamling. Her fortæller FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, om fondens arbejde.

Læst i alt:

73 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger