ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

1. august 2017 - 02:58

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Padborg-direktør fyret

1. august 2017 - 02:58

- Det kom meget bag på mig. Jeg har ikke fået anden forklaring, end at der ikke skal være et innovationscenter længere. Det er jeg både ked af og skuffet over, fordi jeg mener, der er et stort behov for det.

 

Sådan udtaler Poul Bruun til Lastbil Magasinet, efter at den nu tidligere direktør for ITD’s Innovationscenter for Logistik og Transport blev fyret og fritstillet i begyndelsen af juli.

 

Åbnet 2014

ITD etablerede i 2014 innovationscenteret, er skulle sætte fokus på opfindelser og ny udvikling til fordel for de danske vognmænds konkurrenceevne.

 

»Vi ser centeret som en langsigtet investering i branchens fremtid, og derfor foreslår vi foreløbigt en etableringsfase på tre år,« lød det bl.a. fra ITD-formand Gert Jakobsen.

 

Det nu nedlagte centers to øvrige ansatte er nu flyttet til andre opgaver hos ITD.

Del af daglig drift

»Men innovationsarbejdet vil vi ikke nedlægge. Vi vil bare gerne have det indarbejdet i den daglige drift. Innovation kan komme mange steder fra, og vi kan sagtens have masser af innovation uden, at der er én, der har ansvaret for det og beskæftiger sig kun med dét,« tilføjer ITD’s formand.

 

Poul Bruun var ansat i ITD i godt 24 år. Han var underdirektør i 10 år, inden han i 2014 blev udnævnt til direktør for innovationscenteret.

Læst i alt:

27 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger