ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

17. august 2018 - 02:37

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Raste- og p-pladser: Ser frem til evaluering

17. august 2018 - 02:37

Brancheorganisationen ITD’s politiske chef Jørn-Henrik Carstens er netop vendt hjem fra sommerferie.

Samtidigt fortæller han til Vognmandens Fagblad, at han ser frem til Vejdirektoratets - forholdsvis hurtige – evaluering af effekterne af direktoratets aktuelle omfordeling af faciliteter på cirka 270 rastepladser landet over – og af den nye 25 timers parkeringsregel på Statens rastepladser.

 

- Det er umådeligt vigtigt, at rastepladserne ligger rimeligt tæt, nær de kørselsområder, som chaufførerne arbejder i. Vognmænd og chauffører afleverer varer over hele landet, så det handler om arbejdspladser og arbejdsmiljø, der skal være i orden.

Klare regler

Om den nye danske regel for maksimalt 25 timers uafbrudt parkering på Statens rastepladser langs de store statsveje gentager Jørn-Henrik Carstens foreløbigt signalet fra ITD om, at der skal være klare regler på området.

 

- Forvirring kan ingen være tjent med, så klare regler der kan håndteres er ok, tilføjer ITD’s politiske chef til Vognmandens Fagblad.

 

For få dage siden kom det frem, at det kommunale selskab Parkeringscenter Nord nu - af Vejdirektoratet - er bedt om at håndhæve den nye danske regel gældende fra 1. juli om maksimalt 25 timers parkering på Statens rastepladser.

Læst i alt:

8 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger