ITD - Brancheorganisation for den danske vejgodstransport

19. juli 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Transportudvalg på plads

Transportudvalg på plads

Europa-Parlamentet.

19. juli 2019 - 02:30

Medlemmerne af Europa-Parlamentets transportudvalg (TRAN), der blandt andet har ansvar for at behandle transportpolitiske lovforslag fra EU-Kommissionen, koordinere parlamentets holdninger samt fastlægge positioner, har valgt ny ledelse for de kommende to et halvt år.

 

Formand er genvalgte Karima Delli, Frankrig, der hører til De Grønne og har god erfaring som formand. Hun stod således i spidsen for TRAN i sidste halvdel af forrige periode (2017 til 2019).

 

Første, anden, tredje og fjerde næstformand er henholdsvis svenske Johan Danielsson, den socialdemokratiske gruppe (S&D), tyske Sven Schulze, Det Europæiske Folkepartis Gruppe (EPP), ungarske István Ujhelyi, den socialdemokratiske gruppe (S&D), og tyske Jan-Christoph Oetjen, den liberale gruppe (Renew Europe).

EU's vejpakke

- ITD ser frem til samarbejdet med den nye ledelse i TRAN og med udvalgets øvrige medlemmer. I centrum står selvfølgelig de lovforslag og sagsakter, som berører vejgodstransportsektoren og vores medlemmer, ikke mindst dem om EU’s vejpakke, siger Emma Hadrovic, chefkonsulent i ITD’s erhvervspolitiske afdeling.

 

Den nye ledelse har fremhævet, at den vil arbejde for en ambitiøs klimadagsorden på tværs af transportsektorerne, og de vil gøre alt for at sikre, at EU’s vejpakke forhandles færdig snarest muligt.

Læst i alt:

19 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger