29. november 2020 - 21:03

App linkNu på Google Play

ITD: Chauffører bør frem i vaccine-køen

ITD: Chauffører bør frem i vaccine-køen

29. november 2020 - 21:03

Regeringen har præsenteret en strategi for, hvordan en kommende Covid-19-vaccine skal rulles ud. Af strategien fremgår det, at de første vacciner, Danmark modtager, vil blive prioriteret til udvalgte grupper med øget risiko for et alvorligt forløb af Covid-19 og frontpersonale på sundheds- og omsorgsområdet.

 

Det er rigtig fornuftigt at få prioriteret beskyttelse af de grupper, der er i størst fare. Dernæst gælder det om at sikre de grupper, der holder samfundet kørende – både i overført og bogstavelig forstand, mener ITD.

 

- Under den første nedlukning i foråret så man, hvordan chauffører spillede en helt afgørende rolle i at få varer og medicinsk udstyr frem, og det skal de helst kunne blive ved med. Derfor bør man overveje at prioritere vaccination af chauffører, så de kan vælge at blive vaccineret og udføre deres vigtige opgaver med minimeret risiko for sygdom, siger Henriette Kjær, der er politisk chef i ITD.

Det statslige vaccinationsprogram vil begynde, når den første vaccine er godkendt, leveret og distribueret ud til alle vaccinationssteder. Man forventer, det vil ske inden for en måned eller to.

Læst i alt:

1031 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger