12. december 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

ITD i Bruxelles for at diskutere PostNord

12. december 2018 - 01:42

Mandag 10. december 2018 deltog ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, og advokat Lena Sandberg fra advokatfirmaet Gibson, Dunn & Crutcher LLP i et møde med EU’s Konkurrencekommission. På dagsordenen var de to verserende sager vedrørende statsstøtte til Post Danmark og til PostNord Logistics A/S.

 

Mødet med Konkurrencekommissionen handlede dels om den stævning, som ITD har sendt til EU-domstolen over EU-Kommissionens afgørelse fra maj i år, hvor Kommissionen godkendte, at den danske stat må sende omkring 1,2 milliarder kroner i statsstøtte til Post Danmark.

 

Herudover var også ITD’s og Danske Fragtmænds klage til EU-Kommissionen over kapitalindskud til PostNord Logistics på dagsordenen.

 

»Vi har haft et konstruktivt møde med Konkurrencekommissionen, hvor vi fik mulighed for at uddybe de forskellige punkter i vores klager og underbygge den bekymring, som vores medlemmer i transporterhvervet deler i forhold til konkurrencesituationen fra et statsstøttet PostNord,« sagde Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

På mødet præsenterede ITD sine klagepunkter vedrørende kapitaltilskud til Post Danmark og PostNord Logistics og fik lejlighed til at stille spørgsmål om sagerne til Konkurrencekommissionen. Herefter drøftedes Kommissionens næste trin i processen.

Læst i alt:

600 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke