12. december 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

ITD i Bruxelles for at diskutere PostNord

12. december 2018 - 01:42

Mandag 10. december 2018 deltog ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, og advokat Lena Sandberg fra advokatfirmaet Gibson, Dunn & Crutcher LLP i et møde med EU’s Konkurrencekommission. På dagsordenen var de to verserende sager vedrørende statsstøtte til Post Danmark og til PostNord Logistics A/S.

 

Mødet med Konkurrencekommissionen handlede dels om den stævning, som ITD har sendt til EU-domstolen over EU-Kommissionens afgørelse fra maj i år, hvor Kommissionen godkendte, at den danske stat må sende omkring 1,2 milliarder kroner i statsstøtte til Post Danmark.

 

Herudover var også ITD’s og Danske Fragtmænds klage til EU-Kommissionen over kapitalindskud til PostNord Logistics på dagsordenen.

 

»Vi har haft et konstruktivt møde med Konkurrencekommissionen, hvor vi fik mulighed for at uddybe de forskellige punkter i vores klager og underbygge den bekymring, som vores medlemmer i transporterhvervet deler i forhold til konkurrencesituationen fra et statsstøttet PostNord,« sagde Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

På mødet præsenterede ITD sine klagepunkter vedrørende kapitaltilskud til Post Danmark og PostNord Logistics og fik lejlighed til at stille spørgsmål om sagerne til Konkurrencekommissionen. Herefter drøftedes Kommissionens næste trin i processen.

Læst i alt:

566 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger