20. september 2019 - 10:21

App linkNu på Google Play

ITD lukker filialer i Østeuropa hurtigst muligt

ITD lukker filialer i Østeuropa hurtigst muligt

20. september 2019 - 10:21

Det er yderst vanskeligt at få en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked, og derfor stopper ITD Forsikringsmægler sine aktiviteter og lukker filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt. Det oplyser brancheorganisationen i en pressemeddelelse.

 

I 2015 besluttede ITD at oprette et forsikringsmæglerselskab med filialer i Rumænien og Polen, hvor ITD som forsikringsmægler skulle betjene internationale vognmænd med attraktive forsikringsløsninger. Siden har der været arbejdet ambitiøst med først opstart af mæglerselskabet ITD Forsikringsmægler og senere med udrulning af forsikringskonceptet ud mod kunderne.

 

»Udviklingen i mæglerselskabet viser desværre, at det er yderst vanskeligt at opnå en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked. ITD har på den baggrund besluttet at lukke filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt,« fortæller ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tilføjer, at ITD Forsikringsmægler nu afleverer sin tilladelse til at drive mæglervirksomhed til Finanstilsynet.

Som en konsekvens af ovenstående nedlægges alle stillinger i ITD Forsikringsmægler, og der indgås fratrædelsesaftaler med medarbejderne i mæglerselskabet. I Danmark gælder det direktør i ITD Forsikringsmægler, Arne H. Hansen, og chefkonsulent John Olesen.

 

ITD fortsætter som hidtil med ITD Forsikringsservice og Tryg-samarbejdet, hvor ITD tager sig af de medlemmer og kunder, der har aftale med TRYG.

 

»Det er glædeligt, at vi har et ekstremt godt samarbejde med Tryg, og vores aftale er på et meget højt niveau, hvilket gør, at vi har en af markedets bedste forsikringsaftaler for vognmænd. Det tæller blandt andet gode priser herunder en konkurrencedygtig pris på arbejdsskadeforsikring. Vi har også fået nye autoprodukter med bedre og bredere forsikringsdækning. De forbedringer betyder, at mange af ITD’s medlemmer – og mange andre - er på vej tilbage til vores forsikringsordning. Det er vi rigtig glade for,« siger Carina Christensen.

Læst i alt:

2950 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger