15. februar 2021 - 10:01

App linkNu på Google Play

ITD: Myndighederne bør sikre et bedre vinterberedskab

ITD: Myndighederne bør sikre et bedre vinterberedskab

15. februar 2021 - 10:01

De seneste uger har imidlertid vist, at det mange steder halter med at få ryddet og saltet vejene i tide, lyder det fra ITD. Og det er et problem – ikke mindst af hensyn til godstransporterhvervet, der er dybt afhængigt af, at vejinfrastrukturen fungerer. Derfor må vinterberedskabet styrkes markant, mener ITD.

 

– De seneste par uger har vi desværre oplevet, at mange vognmænd har haft store udfordringer med at komme frem med varer til og fra deres kunder på grund af mangelfuld snerydning. Problemerne opstår særligt på de mindre kommuneveje, og det har store økonomiske omkostninger både for vognmanden og virksomhederne, der ikke kan få leveret deres varer, siger politisk chef i ITD, Henriette Kjær.

– Vi vil kraftigt opfordre landets kommuner og Vejdirektoratet til at øge beredskabet og sikre, at vejene hurtigere bliver gjort farbare, end det sker lige nu. Vi har allerede oplevet en del farlige situationer med lastbiler på grund af vintervejret, og det skal vi gøre, hvad vi kan for at undgå, siger Henriette Kjær.

 

I samme omgang sender ITD en venlig hilsen til modtagerne af gods og varer.

 

– Det vil samtidig være en stor hjælp, hvis de kunder, vi servicerer, også får ryddet. Det vil spare både dem og os tid og penge, siger Henriette Kjær.

Læst i alt:

537 gange

Læses i øjeblikket af:

2

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger