16. august 2019 - 11:33

App linkNu på Google Play

ITD opruster med ITD Digital

ITD opruster med ITD Digital

16. august 2019 - 11:33

ITD vil være et førende videnscenter inden for digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik. Derfor er Sverre Vincent Lenbroch ansat som digitaliseringschef i ITD, og han skal stå i spidsen for den nye afdeling, ITD Digital. Han tiltræder sin stilling den 19. august 2019.

 

»Vejgodstransporten står over for en gennemgribende digitalisering i det kommende årti, og i ITD har vi en ambition om, at danske transport- og logistikvirksomheder skal være blandt eliten inden for anvendelse af digitale løsninger. Det kræver, at transportvirksomhederne og deres medarbejdere forstår at udnytte de nye digitale forretningsmodeller. ITD skal være et førende videnscenter på digitale løsninger og datadrevet rådgivning inden for vejgodstransport og logistik. Vi glæder os meget til, at Sverre nu kaster sig over arbejdet, som skal skabe direkte værdi for vores medlemmer,« siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.

Sverre Vincent Lenbroch kommer fra en stilling som Strategy and Disruption Manager hos SOS International. Her har han været med i opstarten af en ny digital innovationsenhed hos SOS, hvor fokus har ligget på nye digital forretningsmodeller, optimale brugeroplevelser og generel forretningsværdi i forbindelse med nye digitale projekter. I det arbejde har han beskæftiget sig med digital strategi, digital innovation, trends og nyere teknologier, som alle er elementer i en digital transformation.

 

»Jeg glæder mig meget til at bidrage aktivt til den digitale omstilling af de danske vejgodstransportvirksomheder og til at udbygge deres digitale førerposition. Digitaliseringen kan gøre virksomhederne hurtigere, dygtigere og mere effektive, og jeg glæder mig meget til at tage mine erfaringer med digitalisering ud til både de store og de små virksomheder i ITD’s medlemskreds,« siger Sverre Vincent Lenbroch.

Han har tidligere været IT-Development Manager og Business Technology Manager i samme virksomhed med ansvar for IT-udviklingen på vejhjælpsområdet i Norden, hvor han har været ansat siden 2013. Fra 2007-2013 var han ansat som Head of Development hos TDC Business. Sverre Vincent Lenbroch har en produktionsbachelor fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus og en Master i IT – Technology-Driven Supply Chain Innovation fra SDU og Aarhus BSS.

 

ITD Digital er en nyoprettet afdeling, der oprettes som led i ITD’s Vækststrategi 2030.

Læst i alt:

358 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke