26. marts 2019 - 13:34

App linkNu på Google Play

ITD opsiger samarbejde med Ribe Amts Vognmandsforening

26. marts 2019 - 13:34

Siden 2012 har der været en associeringsaftale mellem ITD og Ribe Amts Vognmandsforening, som har betydet, at medlemmerne af Ribe Amts Vognmandsforening har haft fuld adgang til ITD’s faste medlemsservicer som rådgivning og information.

 

ITD’s bestyrelse har løbende over de seneste to år økonomisk nedjusteret samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening, hvilket betyder, at samarbejdet mellem de to foreninger i dag er reduceret til et minimum. Som led i den udvikling er samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening opsagt fra ITD’s side per 1. oktober 2019.

 

»I ITD er vi stærkt optaget af i fremtiden at koncentrere kræfterne om at yde et meget højt serviceniveau for vores egne medlemmer. Derfor skærer vi nu ind til benet og opsiger samarbejdet med Ribe Amts Vognmandsforening, så vi i fremtiden ikke længere skal stille rådgivning og information til rådighed for deres medlemmer også. Vi takker Ribe Amts Vognmandsforening for samarbejdet og ønsker foreningen alt det bedste fremover,« siger ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen, i en pressemeddelelse.

Læst i alt:

995 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger