3. marts 2022 - 10:29

App linkNu på Google Play

ITD: Smid russerne ud af transportorganisation

ITD: Smid russerne ud af transportorganisation

3. marts 2022 - 10:29

Russiske og hviderussiske deltagere i den internationale transportorganisation IRU bør smides ud som følge af Ruslands invasion af Ukraine. Det har den polske transportorganisation TLP i dag foreslået, og ITD støtter til fulde sine polske kollegaer.

 

 -I ITD bakker vi klart op om Polens forslag om at smide Rusland og Hviderusland ud af IRU samt i øvrigt alle de steder, hvor de har deres gøren. Der skal trykkes på alle knapper for at stoppe det vanvid, som Putin har sat i gang. Rusland og deres allierede skal isoleres mest muligt, men det skal naturligvis ikke gå ud over nødforsyninger og andre fornødenheder til Ukraine, siger bestyrelsesformand for ITD, Christian Sørensen Madsen.

TLP foreslår også, at de internationale ”CEMT-kvoter” bør suspenderes for transportører fra Rusland og Hviderusland. CEMT kvoter tillader virksomheder at transportere gods i grænseoverskridende godstrafik mellem CEMT-medlemsstater, bl.a. OECD-landene og række øst- og sydøsteuropæiske stater.

 

ITD bakker også fuldt op om dette forslag, som vil begrænse virksomheder fra de to lande i at udføre grænseoverskridende godstransport.

 

 -Vi skal alt gøre, hvad vi kan for at ramme Rusland, også i transportverdenen – og det haster, afslutter Christian Sørensen Madsen

Læst i alt:

982 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke