21. april 2020 - 14:38

App linkNu på Google Play

ITD svarer igen på fake news-anklager: Vi siger hvad vi hele tiden har sagt

ITD svarer igen på fake news-anklager: Vi siger hvad vi hele tiden har sagt

Carina Christensen, administrerende direktør i ITD

21. april 2020 - 14:38

Lastbil Magasinet har på baggrund af dette indlæg med beskyldninger om ”fake news” fra DTL-direktør Erik Østergaard rettet mod ITD modtaget dette svar fra adm. direktør i ITD, Carina Christensen:

 

3F skal ikke have monopol på transportoverenskomster i Danmark. Det er det, ITD hele tiden har sagt, og som vi nu gentager igen. Det er der intet som helst nyt i. At Erik Østergaard og DTL mener det modsatte, er der heller intet nyt i.

 

I ITD siger vi nu helt klart til regeringen: Bliv på opgaven med corona – og drop at gennemtvinge skadelige og ideologiske forslag, før der har været en grundig lovproces. Vi er stærkt kritiske overfor, at regeringen før sommerferien vil haste et kritisabelt lovforslag om ændring af godskørselsloven igennem, som ikke er færdigt, og som strider med den politiske aftale, der blev indgået i januar 2020. Lovændringerne er yderst vidtgående indgreb i hele det danske transporterhverv. Det er helt afgørende, at der gennemføres en meget grundig lovproces, så alle uklarheder kan udbedres.

I lyset af den alvorlige situation, som Danmark befinder sig i, har regeringen valgt at udskyde en lang række lovforslag til næste folketingsår for at give dem en seriøs og grundig behandling. Alt sammen, så der kan være fuld fokus og flest mulige ressourcer til at håndtere den aktuelle situation med spredning af COVID-19, så vi sammen kan få det danske samfund bedst muligt gennem krisen.

 

Ændringen af godskørselsloven haster på ingen måde. Det er ren ideologi og lovsjusk at gennemtvinge en ændring af godskørselsloven i hastværk over de kommende uger midt i en vanskelig coronahåndtering, som skal redde dansk økonomi og danske arbejdspladser.

 

 

Carina Christensen, administrerende direktør i ITD

Læst i alt:

1511 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger