28. august 2020 - 01:40

App linkNu på Google Play

ITD tilbyder fællesskab for de professionelle vognmænd

28. august 2020 - 01:40

Lørdag 5. september skulle porten være gået op til den traditionelle Transport Øst-weekend i Greve. Men den fysiske udgave af årets udstilling er desværre lagt i skuffen pga. corona-pandemien.

I stedet foregår Transport Øst i år som virtuel messe på en række af Danske Transport Mediers digitale platforme i perioden fra 5.-17. september.

Indtil da varmer vi her på lastbilmagasinet.dk op til den virtuelle Transport Øst med en række artikler med fokus på det, der rører sig hos nogle af de udstillere, som ellers stod klar til at udstille i Greve:

 

ITD er brancheorganisationen for professionelle vognmænd i den danske vejgodstransport og repræsenterer et bredt udsnit af branchen. Fra den lille enkeltmandsvirksomhed til globale aktører med tusindvis af ansatte. ITD er dermed en organisation, der repræsenterer hele den danske vejgodstransport- og logistikbranche.

»ITD tilbyder et stærkt fællesskab for professionelle vognmænd. Som brancheorganisation for den danske vejgodstransport er det ITD’s formål at sikre de bedste betingelser for, at medlemmerne kan udføre deres erhverv. ITD bistår de enkelte medlemsvirksomheder med løsninger af problemer, som måtte opstå i forbindelse med udøvelsen af transport- og/eller logistikvirksomhed og tilbyder medlemmerne konkret rådgivning, specialviden, nyheder og information, faglige netværk, kommercielle ydelser samt erhvervspolitisk indflydelse med hurtig adgang til de politiske beslutningsprocesser nationalt og internationalt,« siger Carina Christensen, adm. direktør i ITD.

 

»ITD har som et vigtigt sigte at styrke medlemsvirksomhedernes konkurrenceevne, og foreningen har en klar ambition og målsætning om, at Danmark i år 2030 skal have styrket sin position som et internationalt kraftcenter inden for vejgodstransport og logistik. Væsentlige indsatsområder i ITD’s arbejde for at understøtte de professionelle vognmænd i deres arbejde, vækst og udvikling er digitalisering, automatisering, klima og miljø, arbejdskraft, mobilitet, internationalisering, nye aktører og krav samt analyse og forskning. Alt sammen områder, der kan og skal sikre, at Danmark også i fremtiden har et stærkt og konkurrencedygtigt vejgodstransport- og logistikerhverv i verdensklasse,« siger Carina Christensen.

»Så selv om Corona i år forhindrer ITD i at møde medlemmerne fysisk ved messer som Transportmesse Øst, er ITD altid et besøg eller telefonopkald værd.«

Læst i alt:

2382 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger