27. januar 2021 - 23:07

App linkNu på Google Play

ITD: Vil de virkelig være det bekendt?

ITD: Vil de virkelig være det bekendt?

27. januar 2021 - 23:07

Efter det i Lastbil Magasinet er kommet frem, at flere virksomheder nægter chauffører adgang til toiletter, gentager ITD nu sin opfordring til alle transportkøbere om at behandle chaufførerne ordentligt og give dem adgang til sanitære faciliteter.

 

- Jeg synes, alle modtagere og afsendere af varer kraftigt bør overveje, om de virkelig vil være bekendt ikke at stille helt basale toiletfaciliteter til rådighed for de mennesker, der hjælper dem med at transportere deres varer. De har da fortjent at blive behandlet med respekt og venlighed, og det indbefatter altså, at man også giver adgang til toiletfaciliteter, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

I marts 2020 opfordrede ITD sammen med en lang række øvrige transportorganisationer alle modtagere og afsendere af varer til at udpege toiletfaciliteter forbeholdt chauffører eller opstille såkaldte festivaltoiletter under hensyntagen til øvrige forholdsregler.

- Vores tidligere opfordring står ved magt, og det er ærlig talt lidt skuffende, at det er nødvendigt at gentage den. Det burde altså ikke være uoverkommeligt at sørge for basale faciliteter til dem, der hjælper en i dagligdagen. Der kan selvfølgelig være helt særlige omstændigheder, der gør sig gældende, men for de fleste større modtagere og afsendere burde det altså være muligt at behandle chaufførerne med respekt også på dette område, siger Carina Christensen.

Læst i alt:

1045 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke