Iveco

15. august 2017 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

18 biler til Silkeborg

15. august 2017 - 02:45

Vognmandsforretningen Poulsen Transport ApS i Silkeborg modtager nu 18 nye Iveco Stralis AS440S48 T/P modeller fra Iveco-forhandleren I.M. Jensen & Bache.

 

Bilerne er udstyret med Cursor 11 motoren, der yder 480 hk. De 2-akslede trækkere med en tilladt totalvægt på 44 ton er også udstyret med HI-WAY førerhus med sovekabine samt 12-trins automatisk skiftende Eurotronic gearkasse.

Poulsen Transport er stiftet 1. september sidste år af Jesper Frandsen, der har mere end 18 års erfaring fra transportbranchen.

 

De nye biler kører fremover for blandt andre Lidl i Danmark.

Poulsen Transport har således kørt sig til en solid vækst, og virksomheden har herunder vundet et større udbud af transport for Lidls to centrale lagre i Kolding og Køge.

- Vi vandt ikke kun på en konkurrencedygtig pris, men også på vores fleksibilitet, når der er pres på. Vi valgte at gå med I.M. Jensen & Bache og Iveco, fordi Michael Bache var meget løsningorienteret og har et bredt netværk. Herudover besluttede vi, at bilerne skulle være nye så antallet af nedbrud holdes nede, og vi derved kan forblive kørende på vejen, udtaler Jesper Frandsen.

 

Han fortsætter:

- Michael og hans team har været en stor hjælp med at skræddersy den optimale løsning til os og han skabte også kontakt til Jan Jespersen fra GTT Rental ApS, som kunne reagere hurtigt med hensyn til levering af trailere til opgaven. Jeg ved også, at Michaels team står klar til at træde til, når det kræves.

Bilerne leveres af Michael Bache, indehaver af I.M. Jensen & Bache A/S.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger