Iveco

5. oktober 2018 - 01:45

App linkNu på Google Play

Åbent hus hos REA i Roskilde

5. oktober 2018 - 01:45

Ringsted Erhvervs Auto har pr. 1. oktober overtaget aktiviteterne i Nyscan Biler, og dermed samles alle Iveco-aktiviteter i selskabet REA Erhvervsbiler A/S. Administrerende direktør i REA Erhvervsbiler bliver mangeårig direktør i Ringsted Erhvervs Auto, Gert Hansen, der sætter sig for bordenden med solide 42 års Iveco-erfaring.

 

REA Erhvervsbiler bliver dermed autoriseret forhandler af hele Iveco-programmet med afdelinger på hele Sjælland i Roskilde, Glostrup, Næstved og Slagelse, og samtidig flytter Ringsted Erhvervs Autos hidtidige afdeling i Ringsted til Roskilde, som bliver det fremtidige omdrejningspunkt for Iveco-aktiviteterne.

 

Det nye setup fejres med åbent hus i Roskilde lørdag 6. oktober fra kl. 11-14. På dagen vil der være fremvisning af Ivecos produktprogram, bl.a. den nye X-Way Stralis og Daily CNG (gas), ligesom REA lover grillmad, kolde drikkevarer, kaffe og kage, slushice, popcorn og goodiebag til børnene.

Alt sammen foregår på Københavnsvej 176 i Roskilde, som altså er det nye ”hovedkvarter” for REA Erhvervsbilers Iveco-aktiviteter.

 

»Afdelingen i Roskilde ligger centralt placeret tæt på Holbæk-motorvejen og er trafikalt smidigere for vores kunder at komme til. For os er det et væsentligt parameter i en verden, hvor hurtighed er afgørende og trængsel en del af dagligdagen. Samtidig er vi i den fordelagtige situation, at samtlige medarbejdere fra Ringsted-afdelingen flytter med til Roskilde, hvilket betyder, at vi helt fra starten kan sætte et stærkt hold med 20-30 års Iveco-erfaring,« siger Gert Hansen.

 

Værkstedschef i Roskilde-afdelingen bliver Peter Hansen, der sammen med nuværende værkstedsleder Kasper Hansen skal styre afdelingen i Roskilde.

 

Salgsdirektør i REA Erhvervsbiler bliver Jan Nørskov Pedersen, der som tidligere salgs- og marketingdirektør i Iveco Danmark har et solidt kendskab til Ivecos produkter.

Læst i alt:

1050 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger