Iveco

23. januar 2020 - 10:50

App linkNu på Google Play

Her er årets bedste fra Iveco

23. januar 2020 - 10:50

Til det årlige IVECO Kick-Off-arrangement 20. januar i København blev årets bedste forhandler og sælgere traditionen tro hyldet, og REA Erhvervsbiler A/S kunne fortjent tage prisen som årets forhandler med sig hjem.

 

Med mere end 40 års erfaring med IVECO har REA været en trofast samarbejdspartner i mange år, og deres altid positive holdning til brandet samt tilgang til samarbejde skinner tydeligt igennem i deres arbejde. De formår dertil at levere gode resultater på både salgs- og servicedelen.

 

Med afdelinger i både Roskilde, København, Slagelse og Næstved er de allerede godt repræsenteret over en stor del af Sjælland og spås endnu gode fremtidsudsigter.

 

Indehaver Gert Hansen var glad for anerkendelsen:

 

»Det var en stor glæde, da vi fik overrakt prisen. Det er anden gang på bare tre år, vi modtager prisen som ”Årets Forhandler”, og vi er utroligt stolte over prisen, og den viser, at det vi gør, er det rigtige«, siger Gert Hansen, der tilegner den fine pris til sine dygtige medarbejdere.

»Alle medarbejdere kan godt være stolte. Det er deres fortjeneste, og som jeg sagde til overrækkelsen, så arbejder vi med hjertet, og det håber jeg virkelig også, at vores kunder kan mærke med den service, vi yder«, slutter Gert Hansen.

 

REA kunne fejre prisen sammen disse andre prismodtagere:

 

Årets Sælger - Light: Donny Filsø, Thybo Biler

Årets Sælger – Medium/Heavy: Jonas Krarup Kirkegaard, Bache A/S

Årets Gazelle: Ole Trier, REA Erhvervsbiler A/S

 

Læst i alt:

1612 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger